Τέταρτο

Συνεχίζονται οι εργασίες πρασίνου στους κοινόχρηστους χώρους της Πάτρας


Εργασίες πρασίνου και καθαριότητας (Κούρεμα γκαζόν, κόψιμο χόρτων, κλάδεμα δένδρων και θάμνων, φύτεμα δένδρων και καθαριότητα) στους κοινόχρηστους χώρους της Πάτρας, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, από τους εργαζόμενους των Διευθύνσεων Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.

Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργασίες στα τέσσερα δημοτικά διαμερίσματα.

Την Τρίτη 3 Μάη, τα συνεργία του Τμήματος Πρασίνου έκαναν εργασίες στην πλατεία Χαντζή στο Ανατολικό Διαμέρισμα, στην πλατεία Κοσιώνη στην Ανθείας και Ευβοίας στο Νότιο Διαμέρισμα, στην πλατεία Αυστραλίας στο Αρκτικό Διαμέρισμα και στην περιοχή του Παντοκράτορα, στο Κεντρικό Διαμέρισμα. Παράλληλα οι εργαζόμενοι μετέφεραν δένδρα ελιάς και τα φύτεψαν στην περιοχή του ΝΟΠ, όπου είχε φυτευτεί κι άλλη σειρά ελαιόδενδρων.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top