Τέταρτο
194 Προβολές

Τα γεγονότα της Πρωτομαγιάς όπως παρουσιάστηκαν το 2011 από το «Ράδιο Κατάληψη 93,7 fm» στην ΠάτραΤα γεγονότα της Πρωτομαγιάς του Σικάγο το 1886 και της Θεσσαλονίκης το 1936 όπως παρουσιάστηκαν σε Θεματική ραδιοφωνική εκπομπή που εξέπεμψε το 2011 από το ραδιοφωνικό πρόγραμμα του «δυσήνιου ήχου» μέσω της συχνότητας του Ράδιο Κατάληψη 93,7 fm.

Βασίζεται στη μπροσούρα της αναρχικής ομάδας «δυσήνιος ίππος» με τίτλο «1 Μάη – Κίνημα χωρίς μνήμη είναι κίνημα χωρίς προοπτική».

Το Ράδιο Κατάληψη λειτούργησε εντός της Κατάληψης Παραρτήματος στην Πάτρα, από το ξέσπασμα της κοινωνικής εξέγερσης του Δεκέμβρη του 2008 μέχρι την εκκένωση της από το κράτος, τον Αύγουστο του 2013. Περισσότερες πληροφορίες για το Ράδιο Κατάληψη μπορείτε να βρείτε εδώ.


Την μπροσούρα της αναρχικής ομάδας «δυσήνιος ίππος» στην οποία βασίστηκε η εκπομπή μπορείτε να βρείτε εδώ:


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5921 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top