Τέταρτο

256 Προβολές

Τα «Παραμύθια για τη γενναιοδωρία» του Όσκαρ Ουάιλντ, σε διδασκαλία Τσέζαρι Γκραουζίνι στο Μπάρρυ

1 (6)Συνεχίζονται για τρίτη συνεχή χρονιά οι διπλωματικές παραστάσεις των σπουδαστών της  Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει πέντε διαφορετικά θεατρικά έργα -Παραμύθι, Διήγημα, Κωμωδία, Κλασσικό Ευρωπαϊκό θέατρο και Αρχαίο Δράμα στο θέατρο Μπάρρυ και στο Ανοιχτό θέατρο της Κρήνης  με ελεύθερη είσοδο.

Ειδικά την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 21:30 στο Μπάρρυ, θα παρουσιαστούν ξανά τα  Παραμύθια για τη γενναιοδωρία του Όσκαρ Ουάϊλντ, σε διδασκαλία Τσέζαρι Γκραουζίνι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Σχολής συνεχίζεται ως εξής:

Μολιέρου, Ζωρζ Νταντέν 
Διδασκαλία: Γιώργος Μπακόλας
Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Ιουνίου 19:00 & 21:30
Εκπαιδευτικός χώρος Μπάρρυ

Όσκαρ Ουάιλντ, Παραμύθια για τη γενναιοδωρία
Διδασκαλία: Τσέζαρις Γκραουζίνις
Μουσική: Χάρης Πεγιάζης
Τρίτη 12 Ιουνίου, 21:30
Εκπαιδευτικός χώρος Μπάρρυ

Τσέχοφ, Ιβάνωφ 
Διδασκαλία: Ιώ Βουλγαράκη
Πέμπτη 21 & Παρασκευή 22 Ιουνίου, 21:00
Εκπαιδευτικός χώρος Μπάρρυ

Ευριπίδη, Βάκχες
Διδασκαλία: Παρθενόπη Μπουζούρη
Κίνηση: Όλγα Σπυράκη
Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Ιουνίου, 21:30
Ανοικτό Θέατρο Κρήνης

fb2


Πληροφορίες

Ελεύθερη είσοδος, για τις παραστάσεις στο θέατρο Μπάρρυ, κατόπιν επικοινωνίας με τη γραμματεία της Δραματικής Σχολής. Καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 11 π.μ. έως 4 μ.μ. – Τηλ.: 2610 623730.

Ελεύθερη είσοδος για τις παραστάσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης, κατόπιν κράτησης στο ταμείο του Θεάτρου Απόλλων – Τηλ. Ταμείου: 2610 273613.

Σημειώνεται ότι κάθε παραγωγή θα παιχτεί αρκετές φορές ώστε το κοινό να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις των τελειόφοιτων της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5162 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top