Τέταρτο
74 Προβολές

Tango VS Flamenco pasiones στο Ηρώδειο
Το Tango των δύο συναντά την εσωτερική πάλη του μοναχικού Flamenco, στο μαγικό Ωδείο Ηρώδου του Αττικού την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020. Δύο χώρες και δυο πολιτισμοί αλληλοσυμπληρώνονται, αλλά και μάχονται χορευτικά μέσα από το κοινό τους πάθος. Αισθήματα γεννημένα από τον έρωτα,τον πόνο και τη νοσταλγία γίνονται λέξεις, φράσεις και μετουσιώνονται σε εκρηκτικό χορό, σε χορό που λυτρώνει.

Σε χορογραφίες του Αργεντίνου ArielPerez και υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Φάμη, 17 κορυφαίοι χορευτές του αυθεντικού Tango και του Flamenco “CompaniaSolea”, εναλλάσσονται σε μια ανεπανάληπτη παράσταση γεμάτη σύμβολα, αυτοσχεδιασμό, ατελείωτες φιγούρες αισθήσεων και ενώνουν μοναδικά την χορευτική φλόγα δυο λαών.

Γνωστά και αγαπημένα Tangos , Flamenco & Bollerοs μπλέκονται μεταξύ τους και ζωντανεύουν στη σκηνή από τη μοναδική φωνή της Σαβίνας Γιαννάτου, τον παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή AlfredoTejada από την Γρανάδα της Ισπανίας, αλλά κι απ’ το CuartetoTango με την ενορχήστρωση του Αργεντίνου Roman Gomez .

 

Συντελεστές

Χορογραφίες: ArielPerez, Ελένη Γιαννοπούλου

Σκηνοθετική επιμέλεια, φωτισμοί, συμμετοχή: Κωνσταντίνος Φάμης

Διεύθυνση και εκτέλεση παραγωγής : Έλενα Γκόση

Βοηθός Σκηνοθέτη: ΓιάννηςΤριαντάκης

Βοηθός Χορογράφου: Μαργαρίτα Πλέσσα

Μουσική διεύθυνση: Roman Gomez

Επιμέλεια κοστουμιών: Παναγιώτα Κοκκορού

Χορεύουν:

Tango: Ariel Perez – Μαργαρίτα Πλέσσα, Lucas Gauto – ΝαΐμαΓερασοπούλου, Gabriel Marino – Βάσια Θανοπούλου, Διονύσης & Χλόη Θεοδωρόπουλος, Λουκάς Μπαλόκας – Γεωργία Πρίσκου

Flamenco: Ελένη Γιαννοπούλου

Compañía Solea: Ρανια Καββαδία, Αναστασία Ασημακοπούλου, Δέσποινα Παπαργυρίου, Έμιλυ Χασιώτη, Άρτεμις Δήμου, Ναταλία Αθανασοπούλου

Τραγουδούν: ΣαβίναΓιαννάτου, AlfredoTejada

Παίζουν οι μουσικοί: Τάκης Φαραζής (Πιάνο), Roman Gomez (Bandoneon),  Έλλη Δαδήρα (Κοντραμπάσο), Σέργιος Χρυσοβιτσάνος (Βιολί), AlejandroGomez (Κιθάρα), Pedro Fabian (Cajon, Djembe, Κουρτίνα), Κώστας Βλαχόπουλος (Φυσαρμόνικα)


Πληροφορίες παράστασης:

Ωδείο Ηρώδου του Αττικού | Οδηγίες Πρόσβασης στο Google Maps

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947851017

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 40 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Τιμές εισιτηρίων: 20 – 68 ευρώ

Παραγωγή: Acropolis Tango Festivals | facebook event


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5894 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top