Τέταρτο

Ταξίδι στην Αφρικανική Σαβάνα – Online Εκδήλωση για Παιδιά


Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι Εκδόσεις Διόπτρα προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο Ταξίδι στην Αφρικανική Σαβάνα της ψυχολόγου εκπαίδευσης Μάνιας Ζηρίδη και της περιβαλλοντολόγου Τζωρτζίνας Σπύρη.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται online μέσω Zoom το Σάββατο22 Ιανουαρίου 2022, στις 11:00 και η πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για τους νεαρούς βιβλιόφιλους.

Μπορείτε να ακολουθήστε σε ένα ιδιότυπο σαφάρι με βοηθό την γλαφυρή εικονογράφηση του Γιάννη Σκουλούδη και ξεναγούς σ’ αυτή την περιπέτεια τις συγγραφείς του βιβλίου, που μας αφηγούνται την ιστορία και μας προσκαλούν να μάθουμε για την δύναμη της συνεργασίας, της εμπιστοσύνης και της φιλίας και ν’ ανακαλύψουμε ευρηματικούς τρόπους για να προστατέψουμε το περιβάλλον.

Η Μάνια Ζηρίδη συνδυάζει μεταπτυχιακές σπουδές και εργασιακή εμπειρία στην Ψυχολογία της Εκπαίδευσης, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Παγκόσμια Υγεία. Τα ενδιαφέροντά της αφορούν σε περιβαλλοντικά προβλήματα, εκπαιδευτικά θέματα και στην ενδυνάμωση ομάδων.

Η Δρ. Τζωρτζίνα Σπύρη διδάσκει φυσικές επιστήμες σε διάφορες ηλικίες, από παιδιά προσχολικής ηλικίας έως και φοιτητές στο City University of New York.

Πληροφορίες

Ημερομηνία εκδήλωσης: Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, 11:00

Διεύθυνση: Online μέσω Zoom

Παρακολούθηση: Eλεύθερη με προεγγραφές στο www.hau.gr

Πληροφορίες: Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), [email protected], www.hau.gr/culture


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10169 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top