Τέταρτο

tetarto1

tetartopress.gr
Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Τέταρτο» που από τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας της, το 2011, φιλοξενούσε την έντυπη έκδοση, ανανεώθηκε ριζικά και λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2015 ως ένα παράλληλο μέσο ενημέρωσης.

Με μια ομάδα συνεργατών, που αποτελείται από 30 και πλέον αρθρογράφους, από τις στήλες του tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια, θέματα για τη μουσική, το βιβλίο, το θέατρο, τον κινηματογράφο, την ιστορία καθώς και σχολιασμός επιλεγμένων στιγμών της επικαιρότητας.

Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Μια ακόμα ενότητα της ιστοσελίδας είναι η ατζέντα, που αποτελεί έναν πλήρως ενημερωμένο, ολοκληρωμένο οδηγό εκδηλώσεων για την Πάτρα.

Η διαδικτυακή παρουσία του tetartopress.gr συμπληρώνεται με τις σελίδες facebook και twitter:
www.facebook.com/tetartopress
www.facebook.com/TetartoCalendar
www.twitter.com/tetarto
www.twitter.com/TetartoCalendar

Ιδιοκτησία: FINE VIEW
Υπεύθυνος: Βασίλης Πέττας

Επικοινωνία:
Δοϊράνης 7, Πάτρα
τηλ. 6944 347030
[email protected]


«Τέταρτο», έντυπη έκδοση
Η εφημερίδα «Τέταρτο» κυκλοφορεί δωρεάν από τον Μάιο του 2011 με έδρα την Πάτρα και έχει στόχο να δώσει μια θετική και κριτική ματιά στην επικαιρότητα, με ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο και τον τρόπο ζωής.

Με 16 – 24 σελίδες σε μικρό και εύχρηστο σχήμα, σύγχρονο σχεδιασμό και τιράζ που από το Σεπτέμβριο του 2012 ξεπερνά τα 4.000 αντίτυπα, το «Τέταρτο» διανέμεται στις στάσεις του προαστιακού σιδηρόδρομου της Πάτρας, και του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου Διακoπτού – Καλαβρύτων, σε αφετηρίες μέσων μαζικής μεταφοράς, στα ΚΤΕΛ Πάτρας και Αθήνας, στο Πανεπιστήμιο Πατρών και σε εκατοντάδες επιλεγμένα κεντρικά σημεία της Πάτρας και της περιοχής (κινηματογράφους, θέατρα, βιβλιοπωλεία, πολιτιστικά κέντρα, καφέ μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, ιατρεία, φροντιστήρια κ.ά.).

Στις σελίδες του περιλαμβάνονται στήλες για τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τα ταξίδια, τις εκδηλώσεις της εβδομάδας, την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της πρωτοτυπίας. Κάθε εβδομάδα φιλοξενούνται προτάσεις από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και επιλογές από όλη την Αχαΐα.

Παράλληλα υποστηρίζει με χορηγίες επικοινωνίας και άλλες μορφές ορισμένες από τις σημαντικότερες πολιτιστικές πρωτοβουλίες στη Δυτική Ελλάδα, δίνοντας προτεραιότητα στην ανάδειξη νέων δημιουργικών φωνών.

Το «Τέταρτο» διανέμεται κάθε Παρασκευή την περίοδο Σεπτέμβριος – Ιούνιος κάθε χρονιάς (30 εκδόσεις ετησίως).

Το τελευταίο τεύχος του «Τέταρτο» είναι το #159 που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016. Το αρχείο των τευχών μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Back to Top