Τέταρτο

tetarto1


Το tetartopress.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 φιλοξενώντας την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Τέταρτο», που κυκλοφόρησε στην Πάτρα από τον Μάιο του 2011 μέχρι τον Απρίλιο του 2016.

Από το Σεπτέμβριο του 2015 λειτουργεί ως ένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης που σκοπό έχει να δώσει μια κριτική ματιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον. Με μια ομάδα συνεργατών, που αποτελείται από 25 και πλέον αρθρογράφους, από τις στήλες του tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας καθώς και απόψεις, σχόλια, θέματα για το περιβάλλον, την κοινωνία, θέατρο, το βιβλίο, τον κινηματογράφο και την ιστορία.

Μια ακόμα ενότητα του tetartopress.gr είναι η ατζέντα, που αποτελεί έναν πλήρως ενημερωμένο, ολοκληρωμένο οδηγό εκδηλώσεων για την Πάτρα.

Η διαδικτυακή παρουσία του tetartopress.gr συμπληρώνεται με τις σελίδες facebook και twitter:
www.facebook.com/tetartopress
www.facebook.com/TetartoCalendar
www.twitter.com/tetarto

Ιδιοκτησία: FINE VIEW
Εκδότης: Βασίλης Πέττας

Επικοινωνία:
Δοϊράνης 7, Πάτρα
τηλ.: 2613009401 & 6944347030
[email protected]

 

«Τέταρτο», έντυπη έκδοση

Η εφημερίδα «Τέταρτο» κυκλοφόρησε δωρεάν τον Μάιο του 2011 με έδρα την Πάτρα και σαν στόχο είχε να δώσει μια θετική και κριτική ματιά στην επικαιρότητα, με ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο και τον τρόπο ζωής.

Με 16 – 24 σελίδες σε μικρό και εύχρηστο σχήμα, σύγχρονο σχεδιασμό και τιράζ που από το Σεπτέμβριο του 2012 ξεπέρασε τα 4.000 αντίτυπα, το «Τέταρτο» διανεμόταν στις στάσεις του προαστιακού σιδηρόδρομου της Πάτρας, και του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου Διακoπτού – Καλαβρύτων, σε αφετηρίες μέσων μαζικής μεταφοράς, στα ΚΤΕΛ Πάτρας και Αθήνας, στο Πανεπιστήμιο Πατρών και σε εκατοντάδες επιλεγμένα κεντρικά σημεία της Πάτρας και της περιοχής (κινηματογράφους, θέατρα, βιβλιοπωλεία, πολιτιστικά κέντρα, καφέ μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, ιατρεία, φροντιστήρια κ.ά.).

Στις σελίδες του περιλαμβάνονταν στήλες για τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τα ταξίδια, τις εκδηλώσεις της εβδομάδας, την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της πρωτοτυπίας. Κάθε εβδομάδα φιλοξενούνταν προτάσεις από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και επιλογές από όλη την Αχαΐα.

Το «Τέταρτο» κυκλοφορούσε κάθε Παρασκευή την περίοδο Σεπτέμβριος – Ιούνιος κάθε χρονιάς (30 εκδόσεις ετησίως).

Το τελευταίο τεύχος του «Τέταρτο» είναι το #159 που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016. Το αρχείο των τευχών μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Back to Top