Τέταρτο

«Τερατουργήματα» και Καρναβαλικά Αξεσουάρ στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα


Άνοιξε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στην Αγορά Αργύρη (Αγίου Ανδρέου 12, Πάτρα) η έκθεση καρναβαλικών αξεσουάρ πληρωμάτων (καπέλα, μάσκες, μικροαντικείμενα και άλλα καρναβαλικά εκθέματα) που πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 6 Μαρτίου, ημέρα λήξης της καρναβαλικής περιόδου.

Στην εναρκτήρια πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεση ξετυλίχτηκε το παιχνίδι «Τερατουργήματα» του 57ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που ήταν εμπνευσμένο από το θέμα «Σημεία και … τέρατα» της διοργάνωσης.

Τα σημεία τα εκθέματα και τα τέρατα στη φαντασία σας. Οι συνθήκες δυσκολεύουν την επί τόπου κατασκευή τεράτων. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως τα τέρατα είναι ευαίσθητα στον συνωστισμό. Η οργανωτική επιτροπή του 57ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού ζήτησε από τα πληρώματα να φωτογραφήσουν τα εκθέματα και να δημιουργήσουν το δικό τους τέρας. «Τερατουργήστε δημιουργώντας ένα κολάζ με τις φωτογραφίες, ό,τι υλικά θέλετε και τη φαντασία σας. Ο μόνος περιορισμός είναι πως πρέπει να φαίνονται οι φωτογραφίες. Δύο ή Τρεις διαστάσεις, τα τέρατα κινούνται παντού, χωρίς περιορισμό», ήταν η κατεύθυνση που έδωσε η οργανωτική ομάδα και τα «τερατουργήματά» τους πρέπει να παραδοθούν με τη Σακούλα τους στη λήξη του παιχνιδιού.

 

Πληροφορίες

Διάρκεια έκθεσης: Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου έως και Κυριακή 6 Μαρτίου

Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου 12, Πάτρα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10160 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top