Τέταρτο

«Θα’ μαι εδώ για σένα» – Νέο single από την Πέννυ Μπαλτατζή


«Θα’ μαι εδώ για σένα» υπόσχεται η Πέννυ Μπαλτατζή στο νέο της single που μυρίζει θαλασσινή αύρα, και βάζει την, όπως πάντα, προσωπική της σφραγίδα, υπογράφοντας στίχους και μουσική.

Κι ενώ ακούγοντάς το, ένα δροσερό αεράκι σου χαϊδεύει το πρόσωπο, η βασική, επαναλαμβανόμενη μελωδία του τραγουδιού σε παρασύρει στο καλοκαίρι που βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας…

Καινούργιο και τρίτο στη σειρά single, λοιπόν, το «Θα’ μαι εδώ για σένα», από τον δίσκο που δημιουργήθηκε με συνδημιουργό τον κόσμο, με τη διαδικασία του crowd funding.

Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σιάμπος, με διάθεση φρέσκια και σύγχρονη, ενώ από την πλευρά της η Πέννυ αναζητά αυτή τη φορά στον ήχο της την ανεμελιά που τόσο μας έλειψε και εξακολουθεί να μας λείπει αυτήν τη δύσκολη εποχή. Την ανεμελιά αλλά και μια αίσθηση γαλήνης και ανοίγματος σε όσα συμβαίνουν, μια αίσθηση αγκαλιάς από ένα κύμα αισιοδοξίας και αγάπης.

Το εξώφυλλο του single καθώς και το εικαστικό ολόκληρου του δίσκου, επιμελήθηκε, με τις ζωγραφιές της, η Μαρία Παγκάλου, γνωστή ως «littlemissgrumpy”.


“Αυτή τη στιγμή
Που όλα σιωπούν
Μπροστά στο φιλί
Τα πάντα μπορούν

Οι μέσα εαυτοί μας
Που αφήσαμε χρόνια
Ξανά να ενωθούν
Μέσ’ την προσευχή μας

Θα ‘μαι δω για σένα
Και θα μπορώ… Να σε κρατώ”

Συντελεστές

Στίχοι – Μουσική: Πέννυ Μπαλτατζή
Ενορχήστρωση – Παραγωγή: Δημήτρης Σιάμπος
Κιθάρες: Δημήτρης Σιάμπος
Κοντραμπάσο: Νίκος Κόλλιας
Τρομπέτα: Κων/νος Κεφαλάς
Τρομπόνι: Jim Staridas
Ηχογράφηση, Μίξη: Νίκος Κόλλιας @ Antart Studios
Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος @ Αthens Mastering

Πέννυ Μπαλτατζή:www.pennybaltatzi.com | youtube | facebook | instagram | spotify

«Θα ‘Μαι Εδώ Για Σένα»: spotify| music apple | deezer


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10169 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top