Τέταρτο

57 Προβολές

Θairος Film Festival: Προβολή της ταινίας «Ευτυχία» και μουσική συναυλία στον ΠλάτανοΤο Θairος Film Festival ταξιδεύει στην Αιγιάλεια, κάνοντας την επόμενη στάση του στον πανέμορφο Πλάτανο και την γραφική πλατεία του με θέα τον Κορινθιακό την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 21:30. Η κινηματογραφική λέσχη Αιγίου με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2020, παρουσιάζουν μια ξεχωριστή προβολή της ταινίας «Ευτυχία» που έσπασε τα ταμεία και αφορά την πολυτάραχη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Μετά το πέρας της προβολής, η Αιγιώτισσα Φωτεινή Παπαδοπούλου με την ορχήστρα της θα παρουσιάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στη μεγάλη στιχουργό!

Ευγένιος Χαλίλ: μπουζούκι
Αυγερινή Γάτση: ακορντεόν
Θοδωρής Μέρμηγκας: τραγούδι, κιθάρα
Φωτεινή Παπαδοπούλου: τραγούδι

Είσοδος Ελεύθερη (Μόνο καθήμενοι)


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5534 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top