Τέταρτο

“The Smoke” – Νέο single από τους The Smile


Οι The Smile, το νέο συγκρότημα που αποτελείται από τουςThom Yorke & Jonny Greenwood (Radiohead) και τον Tom Skinner (Sons Of Kemet),παρουσίασαν το νέο τους single The Smoke καθώς και το video clip που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με BAFTA σεναριογράφου και σκηνοθέτη Mark Jenkin.

Οι The Smile έδωσαν 3 διαδοχικές συναυλίες μέσα σε ένα 24ωρο στο Magazine London στις 29 & 30 Ιανουαρίου. Οι συναυλίες είχαν κοινό και μεταδόθηκαν απευθείας μέσω livestream, ενώ τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Paul Dugdale (The Rolling Stones, Adele, Paul Mc Cartney) και την παραγωγή του event η Driift.


Το “TheSmoke” είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί το συγκρότημα δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση του ντεμπούτου single τους You Will Never Work In Television Again. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και άλλα τραγούδια.

The Smile: www.thesmiletheband.com | instagram | twitter | facebook


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9953 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top