Τέταρτο

33 Προβολές

Theo Kapilidis Neoplatonic Trio – Live παρουσίαση του άλμπουμ τους «Το εν»

Kapilidis-Neoplatonic-PHOTO-1Θεσσαλονίκη 17/10 – Duende, Λάρισα 18/10 – Linto, Αθήνα 20/10 – Gazarte

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται με μία μοναδική συναυλία στο Gazarte (Roof Stage) το ελληνικό σκέλος της περιοδείας του Theo Kapilidis Neoplatonic Trio για την live παρουσίαση του άλμπουμ τους «Το εν».

Ο Θόδωρος Καπηλίδης (Theo Kapilidis) κιθαρίστας και συνθέτης της jazz με δράση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ελβετία η οποία αποτελεί τη βάση του μιας και διδάσκει στο University of the Arts της Ζυρίχης, κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με το νέο του σχήμα  Neoplatonic Trio το οποίο εγκαινιάζει ταυτόχρονα τη συνεργασία του με την Puzzlemusik.

Το «Το εν» είναι το τρίτο άλμπουμ του Θόδωρου Καπηλίδη ως leader, καθώς έχουν προηγηθεί τα Bright Shadows (2014) και Inside Views (2016) τα οποία κυκλοφόρησαν από την ελβετική Unit Records.

Με το νέο του σχήμα, ο Theo, συνδυάζει ατμοσφαιρικούς indie jazz  αυτοσχεδιασμούς με την πλούσια μουσική παράδοση της Ελλάδας και φτάνει σε ένα αυθεντικό αποτέλεσμα με ένα πάθος και μία άνεση που συναρπάζουν.

Ένα μουσικό ταξίδι, με στοχαστική διάθεση, λουσμένο στο αστραφτερό φως της Μεσογείου, με χαρακτηριστικές στάσεις τον Εύξεινο Πόντο και την Πελοπόννησο.

Ο ίδιος ο Θ. Καπηλίδης αναφέρει σχετικά: «Οι συνθέσεις είναι ένας καθρέφτης του κόσμου μας σήμερα, αλλά φέρνουν μαζί τους το βάρος της ιστορίας».

You Tube | Soundcloud

www.theo-kapilidis.netfacebook | instagram | YouTube Channel

www.puzzlemusik.comsoundcloud | facebook | twitter | youtube


Πληροφορίες

Gazarte – Βουτάδων 34, Αθήνα

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ώρα Έναρξης: 21:30 | Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30

Γενική Είσοδος: 8 ευρώ (Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό).

Προπώληση Εισιτηρίων: Ηλεκτρονικά στο viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876.


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4191 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top

menu