Τέταρτο

41 Προβολές

Θεσσαλονίκη: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στην κατάληψη Mundo NuevoΗ κατάληψη Mundo Nuevo στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιεί κάλεσμα για συλλογή τροφίμων το Σάββατο 4 Απρίλη από τις 3 μ.μ. έως τις 5 μ.μ.

Το κάλεσμά τους έχει ως εξής:

Συμμετέχουμε και εμείς στην αλυσίδα αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης που έχει στηθεί από τα κάτω ενάντια στο κρατικοκαπιταλιστικό έγκλημα που εκτελείται.

Η κατάληψη Mundo Nuevo, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα είναι ανοιχτή το Σάββατο 4/4 από τις 15:00 έως τις 17:00,  για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς ομάδες.

Ενδεικτικά κάποια τέτοια είδη είναι: γάντια, μάσκες, χλωρίνες, αντισηπτικά, φάρμακα κλπ.

Επιπλέον, κάθε τετάρτη και Πέμπτη από τις 14:30 έως τις 17:30 θα μπορεί μπορεί να γίνει διαμονή κατ’ οίκον σε άτομα που δεν μπορούν να βγουν έξω. (τηλέφωνο επικοινωνίας 6979390000)

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΤΡΟΦΗ, ΥΓΕΙΑ, ΣΤΕΓΑΣΗ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ…

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

Κατάληψη Mundo Nuevo. Φιλίππου & Σιατίστης, Θεσσαλονίκη (Είσοδος από Σιατίστης)


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5198 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top