Τέταρτο
18 Προβολές

Την άμεση λήψη αντιπλημμυρικών μέτρων από την ΕΡΓΟΣΕ ζητά ο Δήμος Πατρέων

Φωτογραφία από πρόσφατη επέμβαση των εργαζομένων του Δήμου στην περιοχή των Αραχωβιτίκων
Την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων τεχνικών μέτρων για να μην αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών Ρίου – Αγίου Βασιλείου – Ψαθοπύργου – Αραχωβιτίκων, ζητά με επιστολή του προς της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

Σε συνέχεια των πολλαπλών ενημερώσεών σας και των αιτημάτων για την αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών Ρίου – Ακταίου – Αγίου Βασιλείου – Ψαθοπύργου – Αραχωβιτίκων του Δήμου μας, επανερχόμαστε γιατί δεν πάρθηκαν τα αναγκαία μέτρα.

Το τελευταίο διάστημα  κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων, οι αναφερόμενες περιοχές επλήγησαν από επικίνδυνες πλημμύρες με καταστροφικές επιπτώσεις στις ιδιοκτησίες των κατοίκων, όπως επίσης να κινδυνεύσουν ακόμα και η υγεία τους και η ίδια η ζωή τους.

Οι αναφορές των προέδρων των Τ.Κ Ακταίου και Αραχωβιτίκων που σας επισυνάπτουμε, αποδεικνύουν το μέγεθος της επικινδυνότητας, όπως και την τεράστια ανάγκη άμεσης επέμβασής σας για την ασφάλεια των κατοίκων.

Παρακαλούμε, χωρίς καμία καθυστέρηση να επιληφθείτε του θέματος, ώστε να παρθούν όλα τα απαραίτητα  τεχνικά μέτρα που απαιτούνται για να μην επαναληφθούν πλημμυρικά φαινόμενα, αφού είμαστε στην αρχή του χειμώνα.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για την ολοκληρωμένη και άρτια τεχνικά παρέμβασή σας.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5914 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top