Τέταρτο

Το album «Έχω κέφια» του Γιάννη Αγγελάκα & των 100 °C κυκλοφορεί σε LP


Το album του Γιάννη Αγγελάκα & των 100 °C μετά την κυκλοφορία του σε CD κυκλοφορεί και σε LP, με κόκκινο βινύλιο 180gr 1.000 αριθμημένα αντίτυπα (Gatefold) και περιέχει mp3 download code.

Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή των τραγουδιών του album, το LP έρχεται να ολοκληρώσει την εικόνα ενός album που αποτελεί σημείο αναφοράς για το σύγχρονο ελληνικό rock. Το εξώφυλλο που έχει φιλοτεχνήσει ο ζωγράφος Γιώργος Κόφτης αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο στη διάσταση του LP και φυσικά το «Έχω κέφια» κυκλοφορεί στο ιδανικό format, δίνοντας τη δυνατότητα στον ακροατή να έχει πρόσβαση και στα τραγούδια σε μορφή mp3.

Αποκτήστε το LP εδώ.

Το LP «Έχω κέφια» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και την Alltogethernow και βρίσκεται ήδη στις προθήκες των δισκοπωλείων. Το album κυκλοφορεί και σε CD ενώ είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10244 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top