Τέταρτο

Το Athens Music Week επιστρέφει στην Τεχνόπολη – Open Call για νέους καλλιτέχνες


Για 4η συνεχόμενη χρονιά και έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας σε phygital μορφή, το Athens Music Week (AMW) επιστρέφει από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για ένα εορταστικό τριήμερο γεμάτο showcase συναυλίες, συζητήσεις, εργαστήρια, πάρτι και φυσικά το Live stage στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης.

Μετά από μία μακρά περίοδο περιορισμού και απομόνωσης, ήρθε επιτέλους η στιγμή για όλους  -επαγγελματίες, καλλιτέχνες και μουσικόφιλους- να βρεθούν ξανά μαζί σε κοινό χώρο, να μοιραστούν με ανθρώπους από διαφορετικά σημεία του κόσμου το ίδιο πάθος για τη μουσική, να γράψουν “στο πόδι” τα tips των experts, να τρέξουν να προλάβουμε εκείνον τον “ιδιαίτερο” καλλιτέχνη, να γνωρίσουν τους φίλους και συνεργάτες, να ρουφήξουν την ενέργεια της live συναυλίας, να αντλήσουν έμπνευση και να την διατηρήσουν για πολλές πολλές μέρες μετά.

Όπως κάθε χρόνο, το AMW επιχειρεί με περισσότερες από 60 δράσεις να διερευνήσει ζητήματα που απασχολούν τη Μουσική Βιομηχανία, όπως τις νέες πρακτικές merchandising και προώθησης συναυλιών ή τις βέλτιστες στρατηγικές για τα μουσικά brands, το entertainment marketing στη metaverse εποχή, τα πνευματικά δικαιώματα στην ψηφιακή εποχή, να βρεθεί μπροστά από τις εξελίξεις με συζητήσεις που αφορούν στο μέλλον των ζωντανών εκδηλώσεων ή τον πολιτιστικό μετασχηματισμό με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες της αγοράς με speed meetings, pitch sessions και networking events, και να ενδυναμώσει όλους όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα προσφέροντας εξειδικευμένα εργαστήρια και σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα δυσδιάκριτα, πολλές φορές, όρια μεταξύ των διαφορετικών επαγγελματικών ρόλων στον μουσικό χώρο.

Επιπλέον, τα Showcases θα παρουσιάσουν νέα ταλέντα και ενδιαφέροντα σχήματα από την Ευρώπη και τις γειτονικές μας χώρες αναδεικνύοντας διαφορετικές ιδέες και πειραματισμούς από όλα τα μουσικά είδη. Έτσι, φέτος, με ακόμη μεγαλύτερη ορμή, το AMW καλεί νέους καλλιτέχνες, μπάντες και μουσικά projects να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε  επαγγελματίες και music experts της εγχώριας και διεθνούς αγοράς (managers, bookers, promoters, Α&Rs κ.α.), να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία και να ανοίξουν τα φτερά τους για νέες περιπέτειες!

Ανάμεσα στους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν ήδη παρουσιάσει τη δουλειά τους στο Athens Music Week βρίσκονται οι Amalia & The Αrchitects, Atomic Love, BAiLDSA, Εβρίτικη Ζυγιά, Good Job Nicky, Kit Kido, Οδυσσέας Τζιρίτας, Saske, Nalyssa Green, The Moose, Whereswilder, Strawberry Pills (κ.α.) και πάνω από 25 ανερχόμενοι καλλιτέχνες από την Ευρώπη.

Αναλυτικές πληροφορίες για το φετινό πρόγραμμα και τις τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν τον Μάιο.

Κάλεσμα για συμμετοχές στο AMW Showcases

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το line up του AMW Showcases γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Athens Music Week έως τις 8 Μαΐου 2022.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

facebookinstagram youtube vimeotwitter linkedin tiktok


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top