Τέταρτο

«Το χρώμα στη ζωή μας» – Φωτογραφική έκθεση από τη Λέσχη Ηδύφως στην Πάτρα


Η Φωτογραφική λέσχη Πάτρας Ηδύφως καλωσορίζει όλους τους φίλους της τέχνης από κάθε γωνιά της Ελλάδας, στην έκθεση των μελών της με θέμα «Το χρώμα στη ζωή μας». Η έκθεση  θα γίνει στην Αγορά Αργύρη (Αγίου Ανδρέου 12) από τις 9 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα μέχρι και τις 19 Μαΐου 2022 ημέρα Πέμπτη.

Η Φωτογραφική λέσχη Πάτρας Ηδύφως μέσα από το θέμα θέλει να δώσει μια άλλη διάσταση στο χρώμα και στον τρόπο που μας περιβάλει στην ζωή μας. Το χρώμα επιδρά στην προσωπικότητα και στην διάθεση μας με πολλούς τρόπους και ο καθένας εκλαμβάνει διαφορετικά τα ερεθίσματα που δέχεται. Η έκθεση αυτή είναι μια συλλογική προσπάθεια των μελών της ΦΛΠ Ηδύφως τόσο στην συμμετοχή όσο και στην διοργάνωση.

Παράλληλα στο συνεδριακό της Αγοράς Αργύρη θα γίνει το σεμινάριο του Βασίλη Βούκλιζα στις 11 Μαΐου με θέμα «Οι σύγχρονες τάσεις στην φωτογραφία», και η παρουσίαση της φωτογραφικής ομάδας Αγρινίου στις 16 Μαΐου.

Πληροφορίες

Εγκαίνια: Δευτέρα 9 Μαΐου 19:00 – 21:30

Διάρκεια έκθεσης: Δευτέρα 9 Μαΐου – Πέμπτη 19 Μαΐου

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές ανοικτά: 09:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00 | Σάββατο: 10:00 έως 14:00 | Κυριακή: Κλειστά

Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου 12, Πάτρα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top