Τέταρτο

83 Προβολές

Το κουιντέτο “Athens Tango Ensemble“ στο Βήμα Νέων Καλλιτεχνών του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2019

photo-(2)bΈνα μαγευτικό μουσικό ταξίδι πλημμυρισμένο από τα «αρώματα» και τις μελωδίες του τάνγκο, με το κουιντέτο “Athens Tango Ensemble“, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ενότητας Βήμα Νέων Καλλιτεχνών του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 9 το Βράδυ, στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου (Κυρίλλου 2, Πάτρα).

Οι “Athens Tango Ensemble’’ πραγματοποίησαν την πρώτη εμφάνισή τους στο κοινό την 21η Οκτώβρη του 2016 και πολύ σύντομα η μουσική τους αγκαλιάστηκε από το Αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο. Στη σύντομη ιστορία του το κουιντέτο έχει παρουσιάσει συναυλίες σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε χώρους όπως ο κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το Ίδρυμα Σ. Νιάρχος, το Half Note Jazz Club και πολλούς άλλους.

Το κουιντέτο “Athens Tango Ensemble’’ ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Βουγιούκα και αποτελείται από τους σπουδαίους σολίστες:

Δήμος Βουγιούκας – μπαντονεόν, ενορχηστρώσεις
Κυριάκος Γκουβέντας -βιολί
Παναγιώτης Μάρκος-πιάνο
Δημήτρης Κουφογιώργος-κιθάρα
Κώστας Αρσένης-κοντρα μπάσο

Γενική Είσοδος: 5€

AthensTango--Ensemble_Finals2-01


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5534 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top