Τέταρτο

Το ντοκιμαντέρ «Καινούργιος Ουρανός» συνεχίζει τις προβολές του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Ο «Καινούργιος Ουρανός», το ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος, συνεχίζει τις προβολές του σε Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 22/10 και στην Αθήνα 24/10.

Στο ντοκιμαντέρ «Καινούργιος ουρανός» που έκανε πρεμιέρα στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης οι γυναίκες στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας οι μαχήτριες του ΔΣΕ αφηγούνται. Γυναίκες διωκόμενες, γυναίκες που συνειδητά επιλέγουν να πολεμήσουν, γυναίκες επιστρατευμένες, συνθέτουν το βιωματικό ψηφιδωτό ενός εμφυλίου πολέμου. Ενός πολέμου που εμπεριέχει την οδύνη, αλλά και την αυταπάρνηση και την ελπίδα της εφόδου προς τον ουρανό.


Αναλυτικά οι προβολές:

– Παρασκευή 22/10 στις 20:30 στο Αμφιθέατρο Α’ Ιατρικής από την Π.Ο Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

– Κυριακή 24/10 στις 21:00 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα  στο διήμερο εκδηλώσεων του βιβλιοκαφέ red n’ noir με τίτλο Δύο μέρες για την Ιστορική Μνήμη.

Περισσότερες πληροφορίες και τις επόμενες προβολές μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του ντοκιμαντέρ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8237 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top