Τέταρτο
88 Προβολές

Το όνομά μου ειν’ το δικό σου


Advertisement


Μιχάλης Καλτεζάς, Νίκος Τεμπονέρας, Κάρλο Τζουλιάνι, Αλέξης Γρηγορόπουλος, Σαχζάτ Λουκμάν, Μπερκίν Ελβάν, Παύλος Φύσσας, Ζακ Κωστόπουλος, Τζορτζ Φλόιντ, Βασίλης Μάγγος.

«Το όνομά μου ειν’ το δικό σου» είναι μια γρήγορη βόλτα από το 1985 μέχρι το 2020 σε μουσική και στίχους του Σπύρου Γραμμένου.

Advertisement

Όπως λέει ο δημιουργός του:

Μακάρι να γίνει κάποια στιγμή ο κόσμος τόσο όμορφος που να χρειάζεται να γράφουμε μόνο για αγάπες και λουλούδια. Μέχρι τότε, θα είμαστε ένα κύμα που συνεχώς θα αγριεύει.

Το τραγούδι αυτό, είναι μια γρήγορη και βιαστική βόλτα απ’ το 1985 μέχρι το 2020. Φυσικά και τα ονόματα που θα μπορούσαν να είναι δικά μας, είναι πολύ περισσότερα.

Παρέα μου σε αυτήν την βόλτα ήρθαν με αγάπη κάποιοι φίλοι που τους αναφέρω πιο κάτω με σειρά εμφάνισης. Φοίβος Δεληβοριάς Δημήτρης Μυστακίδης Θοδωρής Μαυρογιώργης Αλκίνοος Ιωαννίδης Μαρία Παπαγεωργίου Δημήτρης Μητσοτάκης Φώτης Σιώτας Γιάννης Κότσιρας Πάνος Φραγκιαδάκης Θοδωρής Χορόζογλου Κώστας Παρίσσης.

Την Παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Κώστας Μιχαλός. Τεχνικός ήχου ήταν ο Κωνσταντίνος Κανίβαλος Χαϊκάλης. Το Master έκανε ο Κώστας Παρίσσης

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6766 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top