Τέταρτο

210 Προβολές

Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο: Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου ξεκινάει το «Ταξίδι στη Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο»Έχει ήδη ξεκινήσει, η αντίστροφη μέτρηση για να ανοίξει τις πύλες του το Πάρκο των Χριστουγέννων στην καρδιά του Αιγίου! Για 8η χρονιά το πάρκο των Υψηλών Αλωνίων μεταμορφώνεται σε έναν παραμυθένιο τόπο από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και μέχρι την Κυριακή 5 Ιανουαρίου.

Φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων ενώνεται μαζί με το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος, με τη στροφή στην κυκλική οικονομία και έτσι η αγάπη για τον συνάνθρωπο γίνεται αγάπη και για το φυσικό περιβάλλον. Με τίτλο «Ταξίδι στη Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο» και με πάρα πολλούς ήρωες των παραμυθιών να επιστρατεύονται για να δείξουν πως τίποτα δε χάνεται, με ένα πρόγραμμα γεμάτο με ποικίλες δράσεις, το Πάρκο ανοίγει για το κοινό την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 19:00.

Λίγη ώρα πριν το άνοιγμα του Πάρκου προηγείται ένα μαγικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων και βέβαια η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη βόλτα των Φιλαρμονικών της Αιγιάλειας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και μέχρι το Πάρκο!

Πρόγραμμα λειτουργίας 12/12/2019 έως 5/1/2020.

Ώρες λειτουργίας: 10π.μ. – 10μ.μ

Είσοδος Ελεύθερη

Δείτε εδώ αναλυτικά το Πρόγραμμα της έναρξης και άλλες δράσεις!

[pdf-embedder url=”https://tetartopress.gr/wp-content/uploads/2019/12/parkosmall2.pdf”]


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5534 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top