Τέταρτο

29 Προβολές

Το πρόγραμμα της 31ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου 2020Μετά από μία μακρά περίοδο εγκλεισμού και το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών/αγωνιστικών δραστηριοτήτων, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών εργάζεται στην κατεύθυνση της επαναλειτουργίας των δραστηριοτήτων του και τη σταδιακή επάνοδο στην αγωνιστική καθημερινότητά του.

Στην προσπάθεια αυτή ιδιαίτερη αξία έχει η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου, μια διοργάνωση που προβάλλει ιδιαίτερα τον τόπο μας, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην τουριστική αλλά και αθλητική προβολή του. Πρόκειται για έναν ετήσιο Ιστιοπλοϊκό αγώνα, που οργανώνεται στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Σε μία ιδιαίτερη εποχή με περιορισμούς, δυσκολίες, με υγειονομικά πρωτόκολλα, οι άνθρωποι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών εργάζονται στην υλοποίηση της σημαντικής αυτής διοργάνωσης.

Έχοντας ήδη ξεκινήσει τις αθλητικές δραστηριότητες της ανοικτής θάλασσας, οργανώνοντας με επιτυχία τον πρώτο αγώνα για φέτος, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών προετοιμάζεται συστηματικά για το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός.

Η Οργανωτική επιτροπή της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει τη φετινή διοργάνωση η οποία θα είναι ενταγμένη στη φιλοσοφία και τις οδηγίες που διέπουν τις αθλητικές διοργανώσεις με βάση τα μέτρα προστασίας έναντι της λοίμωξης Covid-19. Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις αλλά και τους περιορισμούς που εισάγουν τα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης της λοίμωξης Covid-19, επανασχεδιάστηκε η διαδρομή αλλά και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι οποίες πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Αναλυτικά το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 31/7 και Σάββατο 1/8, Υποδοχή και Έλεγχος Καταμετρήσεων

Κυριακή 2/8, Περίπλους Σημαντήρων στον Πατραϊκό, 25 ΝΜ

Δευτέρα 3/8, Ελεύθερη ημέρα

Τρίτη 4/8, Πάτρα – Μεσολόγγι, 30 ΝΜ

Τετάρτη 5/8, Οξιά – Λευκάδα, 45 ΝΜ

Πέμπτη 6/8, Ελεύθερη ημέρα

Παρασκευή 7/8, Λευκάδα – Πρέβεζα, 30 ΝΜ

Σάββατο 8/8, Πρέβεζα, Απονομές – τελετή λήξης


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5531 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top