Τέταρτο

Το Rhodes Summer Festival 2022 σηκώνει αυλαία στις 24 Ιουνίου


Με τους Πυξ Λαξ, σηκώνει αυλαία στις 24 Ιουνίου το Rhodes Summer Festival 2022, που υπόσχεται και φέτος μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή ως τα τέλη του Σεπτέμβρη, με ατέλειωτη ψυχαγωγία και διασκέδαση για όσους έχουν την τύχη να βρεθούν στο νησί των Ιπποτών.

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής αναστολής λόγω της πανδημίας, το Rhodes Summer Festival, που και φέτος διοργανώνει το “Fantasia Group”, υπό την αιγίδα του Δήμου  Ρόδου,  επιστρέφει θεαματικά, με ένα μεγάλο αριθμό συναυλιών, μουσικών και θεατρικών παραστάσεων στο πρόγραμμά του, από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, με σκοπό να καλύψει όλο το φάσμα των προτιμήσεων του κοινού, ντόπιων και επισκεπτών.

Πυξ – Λαξ, Χαρούλης, Μαραβέγιας, Αργυρός, Πρωτοψάλτη, Οικονομόπουλος, Πορτοκάλογλου, Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιάννης, Παπαρίζου, Θεοδωρίδου, Josephine & Fy, Ζαχαράτος, Μουτίδου,  αλλά και συναυλίες κλασικής μουσικής, παιδικό θέατρο και “Επιδαύρειες” θεατρικές παραστάσεις αρχαίου δράματος,  δίνουν «ραντεβού» αυτό το καλοκαίρι στη Ρόδο και μας καλούν να μοιραστούμε την ίδια εμπειρία, στο μαγικό, νυχτερινό τοπίο της Ρόδου.

Το φετινό Rhodes Summer Festival, με σύνθημα  “Πολιτισμός προσβάσιμος σε όλους”, έχει την ενεργή συμμετοχή της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “ΑΣΚΛΗΠΙΑΔΕΣ”, σκοπός της οποίας είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου υπηρεσιών για τις ευπαθείς ομάδες του νησιού, με τη μέγιστη προσβασιμότητα σε χώρους διαμονής, ψυχαγωγίας και πολιτισμού, ατόμων με αναπηρία που επισκέπτονται τη Ρόδο. Απόρροια αυτής της συνεργασίας θα είναι η διοργάνωση μιας εκδήλωσης – έκπληξη, στο τέλος του Φεστιβάλ, που θα απηχεί το κοινωνικό του πρόσημο, με τη συμμετοχή και του  Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Ρόδου.

Ακολουθήστε τα Hashtags #RhodesSummerFestival και #RSF22 για άμεση ενημέρωση.

Το Πρόγραμμα και ό,τι άλλο σχετικά με το Φεστιβάλ θα βρείτε εδώ: www.rhodessummerfestival.gr

Ακολουθείστε το Rhodes Summer Festival 2022 και στα social media: facebook | instagram


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10122 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top