Τέταρτο

155 Προβολές

«Το Τυρί» – Διαδραστική Παράσταση για παιδιά στο ΟροΠαίδιο



Η ομάδα «Σβούρες» έρχεται στο ΟροΠαίδιο με την Διαδραστική παράσταση «Το Τυρί», το Σάββατο 09 Νοεμβρίου, στις 17:30 & την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 12:00.

*Πρωινές Παραστάσεις για σχολεία: Δευτέρα 11 & Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

«Το Τυρί» είναι μια παράσταση για τη συνεργασία και τη διαφορετικότητα εμπνευσμένη από το Best Seller του Johnson «Ποιος πήρε το τυρί μου;» και απευθύνεται σε παιδιά 3-7 χρονών.

Δύο ποντίκια με αντίθετους χαρακτήρες ζουν σε μια κοινωνία με άφθονο Τυρί. Τι γίνεται όμως όταν μια μέρα το Τυρί εξαφανίζεται; Τα δύο ποντίκια καλούνται να συνεργαστούν προκειμένου να ξεπεράσουν μαζί τα εμπόδια σε ένα ταξίδι για την «ανακάλυψη νέου τυριού».

Τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι βιώνουν μαζί με τους κεντρικούς χαρακτήρες την έλλειψη του Τυριού, αυτή την εντελώς νέα συνθήκη που τελικά γίνεται η αιτία για τη δημιουργία μιας ετερόκλητης ομάδας με κοινό στόχο.

Οι «Σβούρες» είναι μια ομάδα παιδαγωγών που σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα και παραστάσεις χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι. Η παράσταση «Το Τυρί» παρουσιάστηκε για 2 συνεχόμενες χρονιές στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

 

Κρατήσεις θέσεων: 6908278464, 2610220034 ή με μήνυμα στη σελίδα του ΟροΠαίδιο στο facebook

ΟροΠαίδιο – Χώρος Καλλιτεχνικών Αναρριχήσεων, Κανακάρη 101β (μέσα στη στοά), [email protected] | [email protected]


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4148 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top

menu