Τέταρτο

267 Προβολές

«Το Τυρί» – Διαδραστική Παράσταση για παιδιά στο ΟροΠαίδιοΗ ομάδα «Σβούρες» έρχεται στο ΟροΠαίδιο με την Διαδραστική παράσταση «Το Τυρί», το Σάββατο 09 Νοεμβρίου, στις 17:30 & την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 12:00.

*Πρωινές Παραστάσεις για σχολεία: Δευτέρα 11 & Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

«Το Τυρί» είναι μια παράσταση για τη συνεργασία και τη διαφορετικότητα εμπνευσμένη από το Best Seller του Johnson «Ποιος πήρε το τυρί μου;» και απευθύνεται σε παιδιά 3-7 χρονών.

Δύο ποντίκια με αντίθετους χαρακτήρες ζουν σε μια κοινωνία με άφθονο Τυρί. Τι γίνεται όμως όταν μια μέρα το Τυρί εξαφανίζεται; Τα δύο ποντίκια καλούνται να συνεργαστούν προκειμένου να ξεπεράσουν μαζί τα εμπόδια σε ένα ταξίδι για την «ανακάλυψη νέου τυριού».

Τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι βιώνουν μαζί με τους κεντρικούς χαρακτήρες την έλλειψη του Τυριού, αυτή την εντελώς νέα συνθήκη που τελικά γίνεται η αιτία για τη δημιουργία μιας ετερόκλητης ομάδας με κοινό στόχο.

Οι «Σβούρες» είναι μια ομάδα παιδαγωγών που σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα και παραστάσεις χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι. Η παράσταση «Το Τυρί» παρουσιάστηκε για 2 συνεχόμενες χρονιές στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

 

Κρατήσεις θέσεων: 6908278464, 2610220034 ή με μήνυμα στη σελίδα του ΟροΠαίδιο στο facebook

ΟροΠαίδιο – Χώρος Καλλιτεχνικών Αναρριχήσεων, Κανακάρη 101β (μέσα στη στοά), [email protected] | [email protected]


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5152 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top