Τέταρτο

40 Προβολές

Του Κόσμου τα Παιχνίδια! – Έκθεση στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»Με μία διαδρομή στον παγκόσμιο χάρτη και αφετηρία το Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών, η έκθεση μας ταξιδεύει μέσα στο χρόνο σε διάφορες χώρες. Κούκλες με παραδοσιακές φορεσιές, παιχνίδια χειροποίητα αλλά και βιομηχανικά, από τα τέλη  του 19ου αιώνα έως τα τέλη του 20ού αιώνα, θα μας ξεναγήσουν σε όλο τον κόσμο και θα μας μιλήσουν για τον πολλαπλό ρόλο τους. Μέσα από αυτό το ταξίδι θα διαπιστώσουμε πως πέρα από την ψυχαγωγία τα παιχνίδια αποτελούν κομμάτι του ψηφιδωτού της ιστορίας και της εξέλιξης του πολιτισμού.

Πληροφορίες

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Εκθεσιακός Χώρος «Τέχνη & Περιβάλλον», Επίπεδο αναχωρήσεων (είσοδος 3)

Διάρκεια: 17/01/2020 – 28/06/2020

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες: www.benaki.org


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5441 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top