Τέταρτο
109 Προβολές

Travis και Susanna Hoffs – “The Only Thing”
Ένα ντουέτο-έκπληξη είναι το νέο single που διάλεξαν οι Travis, από το επερχόμενο άλμπουμ τους “10 Songs”. Στο “The Only Thing” o Fran Healy μοιράζεται τα φωνητικά με την μοναδική Susanna Hoffs (των Bangles).

Οι δυο τους “γνωρίστηκαν” στο Twitter και η εκτίμηση ήταν αμοιβαία: εκείνη αγαπούσε τη φωνή του και αυτός μεγάλωσε με τα τραγούδια της. Μια μέρα τη ρώτησε αν θα τραγουδούσε μαζί του και η αυθόρμητη απάντηση ήταν “ναι”. “ Μια μέρα εμφανίστηκε στη πόρτα μου (σημ. μένουν και οι δύο στο Los Angeles) , μαζί με τον εξοπλισμό του και ηχογραφήσαμε στο σαλόνι. Είναι μια πραγματικά υπέροχη συνεργασία” λέει τώρα η Susanna.

To “10 Songs” θα κυκλοφορήσει από τη BMG στις 9 Οκτωβρίου, σε παραγωγή του Fran και του Robin Baynton( Coldplay, Florence & The Machine) .

To pre-order ξεκίνησε: https://travis.tmstor.es


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6175 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top