Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 56 Προβολές

UP FM – Επέστρεψε στους 103.7 το ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου Πατρών

9ef20d8a-774f-4886-b49a-0b9219b6b027_republicΤον περασμένο Ιούνιο σταμάτησε η συνεργασία της Πολιτιστικής Ομάδας του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Πανεπιστημίου Πατρών UPFM με τον Ημέρα FM 90.4 όπου διαμόρφωνε το πρόγραμμα της συχνότητας τα τελευταία 5 χρόνια.

Τότε είχαν δηλώσει πως «η νέα ραδιοφωνική χρονιά θα μας βρει και πάλι στις επάλξεις των ερτζιανών».


Τελικά κράτησαν την υπόσχεσή τους και από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, τρεις μήνες μετά, οι εκπομπές του πανεπιστημιακού ραδιόφωνου βρίσκεται και πάλι στα ερτζιανά, μέσα από τους 103.7. Η εν λόγω συχνότητα είχε φιλοξενήσει και στο παρελθόν τον UP FM, όταν εκείνη λεγόταν «Δυτικός FM» την σεζόν 2013-2014, μετά το «μαύρο» στην ΕΡΑ Πάτρας όπου τότε φιλοξενούσε για 2 ώρες τον UP FM.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός UP FM πλαισιώνεται από ένα υψηλού επιπέδου πολιτιστικό δυναμικό που έχει σκοπό την προώθηση και προαγωγή της πολιτιστικής, εκπαιδευτικής, ερευνητικής και συλλογικής δράσης της Πανεπιστημιακής κοινότητας, και η απήχησή  του εκτείνεται πλέον και πέραν των στενών γεωγραφικών ορίων της Δυτικής Ελλάδας.

Στο εξής ξαναζωντανεύει με τις εκπομπές του UP FM, του οποίου οι παραγωγές σπανίζουν αλλά και εκλείπουν στους εμπορικούς σταθμούς αφού έχει δεκάδες ζωντανές μουσικές εκπομπές με όλα τα είδη της μουσικής, ένα διαφορετικό ζωντανό ποιοτικό ραδιόφωνο.


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4106 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top

menu