Τέταρτο

Βέβηλος & Anser Live στο Κατράκειο Θέατρο


Ο Βέβηλος και ο Anser δεν χρειάζονται συστάσεις. Καλλιτέχνες με σημαντική πορεία στο ελληνικό hip hop, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε φίλους και ακροατές το Σάββατο 26 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο.

“Άμα ρωτήσουν που χάθηκα πες τους απλά πως τρελάθηκα, πες τους
Ότι δε γούσταρα τις συμβουλές τους, ούτε να ζω στις ενοχές τους
Πες τους πως έγινα άνεμος, ήλιος, σκοτάδι, ποτάμι και πλάτανος
Στίχος γραμμένος στο μάρμαρο, να μην μπορεί να με σβήσει ούτε ο θάνατος.”

Με όπλο τον κοινωνικό στίχο και με αίσθηση της ευθύνης του δημόσιου λόγου, καθώς και τα άρτια beats που τους πλαισιώνουν, θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Οι δυο τους θα μας προσφέρουν ένα ταξίδι αφιερωμένο στην προσωπική τους μάχη με τα σκοτάδια και τις εξαρτήσεις τους, δίνοντας μας δύναμη να διατηρήσουμε ακέραιο τον χαρακτήρα, το ήθος, τις αξίες και τις πεποιθήσεις μας σε αυτούς τους παράξενους καιρούς.


Πληροφορίες

Τοποθεσία: Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας | Οδηγίες Πρόσβασης μέσω Google map

Ημερομηνία:Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 στις 21:00

Τιμή Εισιτηρίων: 10 ευρώ

Προπώληση: viva.gr

Η συναυλία αυτή πλήρως προσβάσιμη σε Άτομα με Αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα. Η πλατεία θα διατεθεί αποκλειστικά σε  ΑΜεΑ (και τους συνοδούς τους) έτσι ώστε να υπενθυμίσουμε πως το hip hop είναι κάτι παραπάνω από μουσική. Σε αυτή την περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι να στείλουνε e-mail στο [email protected]

Τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους

Θα εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά την ημερομηνία της συναυλίας, για τους θερινούς χώρους πολιτισμού.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7670 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

   

Back to Top