tetartopress

Βέβηλος – «Νεκρή Ζώνη ΙΙ» | Live στις 10 Δεκεμβρίου


Μια μυσταγωγική συναυλία θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό του Βέβηλου, σε κρυφή τοποθεσία στις 10 Δεκεμβρίου 2022.

«Ας μαζευτούμε όλοι μαζί και να ανάψουμε μια φωτιά στο κέντρο…
Θα συναντηθούμε εκεί που βρισκόμασταν πάντα.
Άραγε φύγαμε πότε από εδώ;
Φύγαμε από την Νεκρή Ζώνη ή είμαστε τόσα χρόνια κολλημένοι εδώ;

Ελάτε να μαζευτούμε όλοι μαζί, να αποδείξουμε πως το φως μας είναι αρκετό να διώξει τα σκοτάδια τους, να υψώσουμε τις φωνές μας, για να νιώσουμε πως η αγάπη ακούγεται στην πράξη.»

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, με αφορμή ένα επίγειο ταξίδι διάρκειας 42 ετών, ο Βέβηλος θα επιστρέψει σαν φάντασμα απ’ το παρελθόν ντυμένο με αναμνήσεις. Κάπου στην Αθήνα, σε άγνωστη τοποθεσία, ο αγαπημένος ποιητής των δρόμων θα μοιραστεί μια μοναδική νύχτα με το κοινό του. Η «Νεκρή Ζώνη ΙΙ», είναι το τελευταίο κεφάλαιο πριν από το Βιβλίο των Σκιών.

Βέβηλος – Δραστήριος και δυναμικός, μέλος των θρυλικών «Βαβυλώνα», ο Βέβηλος εξακολουθεί να μας συστήνεται μέσα από τον λόγο του υποστηρίζοντας με αυτόν και την ζωή του. Αναζητώντας συνεχώς την κάθαρση, επιστρέφει στην σκηνή για να καθηλώσει και να προβληματίσει τους θεατές για ακόμη μια φορά. Μετά το τελευταίο του project «Το Βιβλίο Των Τεσσάρων Στοιχειών», ο Βέβηλος επέστρεψε με  τα singles «Καθρέφτης» και «Αχέροντας», από τον επερχόμενο δίσκο του, πιο ώριμος και πιο ανατριχιαστικός από ποτέ. Ο μεστός του λόγος, οι εκρηκτικές συναυλίες του, η διακριτική αλλά δυναμική παρουσία του και η στιβαρή ερμηνεία του, είναι αυτά που κατέκτησαν μέσα στα χρόνια την εμπιστοσύνη των ακροατών του.


Πληροφορίες

Συναυλία Βέβηλος – “Νεκρή Ζώνη ΙΙ”
Location: Αθήνα
Ημερομηνία: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022
Πόρτες: 20:00 – Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: Early Birds: 10 ευρώ | Προπώληση: 12 ευρώ
Link για αγορά εισιτηρίων: app.cometogether.live

Φυσικά σημεία προπώλησης:  Hotbox Hip-Hop Store – Πραξιτέλους 159, Πειραιάς |  Reload Stores – Ακαδημίας 81, Αθήνα |  Shoot dice clothing – Κοιμήσεως Θεοτόκου 8, Μαρούσι | Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management | Press & Info: www.ActionEsti.gr

Για τον ακριβή χώρο της συναυλίας οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω SMS, μπαίνοντας έτσι στον κύκλο της αναζήτησης, που θα οδηγήσει φίλους και ακροατές σε μία νύχτα στη νεκρή ζώνη, που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες.

facebook event

 

 

 


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Καμπιά Εύβοιας

Πεζοπορία στα Καμπιά Εύβοιας

Πεζοπορία στα Καμπιά Εύβοιας διοργανώνεται την  Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με αφορμή την τοποθέτηση του ανεμολογικού ιστού στο χωριό των Καμπιών ...
Πάτρα: Έκθεση Βραβευμένης Αφίσας στα Παλαιά Σφαγεία

Πάτρα: Έκθεση Βραβευμένης Αφίσας στα Παλαιά Σφαγεία

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 20.30 στην αίθουσα εκθέσεων του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων η έκθεση Βραβευμένης Αφίσας με ...
Σκύρος: Όχι ανεμογεννήτριες στον Κόχυλα

Σκύρος: Όχι ανεμογεννήτριες στον Κόχυλα

Σε συγκέντρωση στο οροπέδιο Άρι καλεί η Επιτροπή Αγώνα Σκύρος SOS για τη σωτηρία του βουνού της Σκύρου κατά της ...
ΟΚΑΝΑ «streettalks» στη Πάτρα: Μιλάμε για τις εξαρτήσεις

Πάτρα: Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Δικαιοσύνης

Η 20η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί από τα Ηνωμένα Έθνη, ως η Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Δικαιοσύνης με στόχο τη δέσμευση της ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13729 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top