tetartopress

Βίντεο για την καμπάνια διάσωσης του Ερημίτη

SAVE ERIMITIS

SAVE ERIMITIS


Βίντεο για την καμπάνια διάσωσης του Ερημίτη δημιουργήθηκε με τη στήριξη του Ionian Environment Foundation και του Συλλόγου «Ερημίτης Πλους».

Όπως αναφέρουν οι συντελεστές: Το μοναδικό οικοσύστημα του Ερημίτη πρέπει να σωθεί από την δόμηση ακόμα ενός υπερμεγέθους τουριστικού θέρετρου… Το μοναδικό καταπράσινο περιβάλλον της Κέρκυρας, η φύση που τη χαρακτηρίζει πρέπει να σωθεί από την υπερδόμηση.

Ο αγώνας για την προστασία της φύσης μας έχει ανάγκη όλους.
Ακολουθήστε μας, σας χρειαζόμαστε.

Για να σώσουμε τον Ερημίτη, υπογράφουμε εδώ.


Εκτέλεση Παραγωγής : Trinity Studio
Επιμέλεια Παραγωγής : Ιφιγένεια Παυλίνα Απέργη
Μίξη ήχου : Σωτήρης Καλοδίκης
Ευχαριστίες των συντελεστών:
Στη Lee Durrell για τον χρόνο της και την υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε
Στην Άρια Καρροπούλου για τα βίντεο των διαδηλώσεων
Στην Eleanna Sodern


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13392 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top