Τέταρτο

Βιωματικό εργαστήριο «Αφήνω Ίχνη» στο σταθμό Οδοντωτού στη Ζαχλωρού


Το Σάββατο 28 Μαΐου στις 11:30 το πρωί οι μικροί φίλου του Οδοντωτού, θα έχουν μια ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα βιωματικό εργαστήριο στο σταθμό του Οδοντωτού  «Μέγα Σπήλαιο» στη Ζαχλωρού.

Πληροφορίες

Σάββατο 28 Μαΐου στις 11:30

Στάση Οδοντωτού Μέγα Σπήλαιο – Ζαχλωρού | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Βιωματικό εργαστήριο «Αφήνω Ίχνη»: Ανοιχτό Εργαστήρι στη Ζαχλωρού για παιδιά 6-12 ετών, με θέμα την ορθή χρήση πλαστικών υλικών και την ευαισθητοποίηση της σωστής διαχείρισης πλαστικών απορριμμάτων. Πικ νικ στην εξοχή όπου θα γνωριστούμε με την ιδέα της επαναχρησιμοποίησης και θα απολαύσουμε το μαγευτικό τοπίο. Ενημερωτική εισήγηση από τη  Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Χελμού-Βουραϊκού & Προστατευόμενων Περιοχών Βόρειας Πελοποννήσου. Θα δοθούν παιχνίδια και αναμνηστικά δώρα. Για το πικ νικ φέρνετε μαζί το κολατσιό σας.

Δωρεάν μετάβαση από το Αίγιο στη Ζαχλωρού με λεωφορείο. Επιστροφή μέσω οδοντωτού στο σταθμό του Διακοπτού και από εκεί μετάβαση με λεωφορείο στο Αίγιο. Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected] και στο 2691022250 (καθημερινές 10:00-13:00) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, περιορισμένες θέσεις.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10160 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top