Τέταρτο

«Βόλτα στην Κλείσοβα» – Ανοιχτό Κάλεσμα σε έκθεση Φωτογραφίας


Φωτογράφισε την άγρια φύση, τα σπάνια πουλιά, τους μαγευτικούς ορίζοντες, τις ξέγνοιαστες στιγμές και τους υγροβιότοπους της Αν. Κλείσοβας (δρόμος για παρατηρητήριο) για την ανάδειξη και την προστασία της λιμνοθάλασσας.

Στα πλαίσια της εκστρατείας ευαισθητοποίησης «Βόλτα στην Κλείσοβα» το Messolonghi by Locals σας προσκαλεί να κάνετε μία βόλτα στον δρόμο για το Παρατηρητήριο, να τον φωτογραφίσετε μέσα από την δική σας ματιά και να γίνετε μέρος της δράσης για τη βελτίωση και την ανάδειξή του. Οι φωτογραφίες, θα εκτεθούν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού σε μια υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας, θέλουμε να αποτυπώνουν τη δική σας μοναδική οπτική για τον δρόμο για το Παρατηρητήριο.

Ο δρόμος για το Παρατηρητήριο είναι μια διαδρομή που ξεκινά λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και μπορούμε όλοι και όλες εύκολα να την ακολουθήσουμε με ποδήλατο ή με τα πόδια.

Παρά την σπάνια ομορφιά και την πλούσια βιοποικιλότητα του, ο δρόμος για χρόνια παραμένει ένα ξεχασμένο σημείο στον χάρτη. Τους τελευταίους μήνες, μέσα από ενέργειες καθαρισμού αλλά και προβολής του δρόμου, η επισκεψιμότητα αυξάνεται και ο δρόμος σταδιακά γεμίζει ζωή με μικρούς και μεγάλους.

Με τη συμμετοχή σας στην έκθεση φωτογραφίας συμβάλλετε κι εσείς ενεργά στο να διαδοθεί η ανάγκη για ακόμα μεγαλύτερη εξυγίανση και προστασία του δρόμου.

Στείλτε 1 φωτογραφία μέχρι τις 15 Ιουνίου στο email: [email protected].

Οι φωτογραφίες χρειάζεται να έχουν:
όνομα φωτογράφου,
τίτλο φωτογραφίας,
σύντομο επεξηγηματικό κείμενο (προαιρετικά)

Αποστολή στο email: [email protected]

Όπως αναφέρεται:

*Μην διστάσεις να μας ρωτήσεις ο,τι επιθυμείς σχετικά με το ανοιχτό κάλεσμα.

*Αν δημοσιεύσεις φωτογραφία σου από την διαδρομή για το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το χάσταγκ: #ΒΟΛΤΑΚΛΕΙΣΟΒΑ #VOLTAKLEISOVA

Ας αναδείξουμε και προστατέψουμε παρέα την λιμνοθάλασσα μας!

Messolonghi by Locals: www.messolonghibylocals.com | [email protected] | facebook | instagram | youtube | 694 992 6514

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7463 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top