Τέταρτο

60 Προβολές

“Who Am I?” – Νέο video clip από τους Fuel Eater

Fuel_Eater-1009Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους video clip για το κομμάτι “Cosmic Rifle” από τον δίσκο “Soberian Kinship”, οι Πατρινοί Fuel Eater κυκλοφορούν το δεύτερο video clip με όνομα “Who Am I?”.

Πρόκειται για το εναρκτήριο κομμάτι του “Soberian Kinship” και το video πραγματεύεται τα συμπτώματα της κρίσης πανικού, παράλληλα με τους εσωτερικούς δαίμονες που μπορεί να κρύβει και να κουβαλά ο καθένας μέσα του.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Λιόπετας, με τη βοήθεια του Γκρισέλντο Ντόκα και του τραγουδιστή του συγκροτήματος Gordon Kansas. Στο video μαζί με τα μέλη των Fuel Eater συμμετέχουν οι ηθοποιοί Πέπη Παπαδοπούλου, Γεωργία Καλογεράτου, Μάριος Δημητρόπουλος και Χρήστος Αλεξανδρόπουλος. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο “Θέατρο Λιθογραφείον” στην Πάτρα.

Soberian Kinship | Facebook page | Instagram | Fuel Eater Bandcamp


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5416 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top