Τέταρτο

“Wild” – Νέο τραγούδι από τους Spoon


Οι Spoon αποκαλύπτουν ένα ακόμα τραγούδι μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους, “Lucifer onThe Sofa” που θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου από τη Matador Records. Το “Wild” είναι ένα αισιόδοξο τραγούδι για το πώς μπορείς να ξαναδείς τη ζωή σου γεμάτη ομορφιά αφού έχεις πιάσει πάτο.

Listen/share “Wild”

To video του Wild σκηνοθέτησε ο Ben Chapper και ο Brook Linder, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήμασταν στα μέσα της δημιουργίας αυτού του βίντεο και ο φίλος μου ο Ben ρώτησε, «Eίναι οιSpoon το καλύτερο συγκρότημα;» Ναι.Ναι.Πιθανώς.Υπάρχει πάντα κάτι απροσδόκητο με τους Spoon. Για εμένα είναι μυθικοί κατά κάποιο τρόπο και το “Wild” έπρεπε να έχει κάτι μυθικό, ή τουλάχιστον να δημιουργεί αυτή την αίσθηση με κάποιο τρόπο.Χρησιμοποιήσαμε παλιούς τρόπους και ακατέργαστες τεχνικές εντός της κάμερας ώστε να δώσουμε αυτήν την παράξενη νότα γουέστερν.»


Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τους Spoon και τον Mark Rankin (Adele, Queens of the Stone Age) ενώ συμμετέχουν και οι Dave Fridmann & Justin Raisen. Είναι το πιο αυθεντικό rock ’n roll άλμπουμ που έχουν δημιουργήσει οι Spoon ως σήμερα, ενώ είναι τα πρώτα τραγούδια που κατάφεραν να ηχογραφήσουν στην πόλη τους (Austin) εδώ και μια δεκαετία. Σύμφωνα με τον frontman Britt Daniel «είναι ο ήχος της κλασσικής ροκ όπως θα το έγραφε ένας τύπος που ποτέ δεν κατάλαβε τον Eric Clapton.”

Spoon: instagram | twitter | facebook | youtube

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8900 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top