Τέταρτο

Ξεκινούν τα μαθήματα του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πατρέων


Ξεκινούν την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, τα μαθήματα του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πατρέων, για την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022. Τα μαθήματα σε όλα τα τμήματα του εργαστηρίου, θα γίνονται με αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων από τον κορονοϊό.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός εφαρμόζοντας το προβλεπόμενο πρωτόκολλο, προχώρησε στην κατάρτιση ολιγομελών τμημάτων, τόσο στα τμήματα ενηλίκων όσο και σε αυτά των παιδιών.

Τα τμήματα που ξεκινούν μαθήματα για παιδιά και ενήλικες είναι αυτά της ζωγραφικής, των κατασκευών κεραμικής, της αγιογραφίας και ιστορίας της τέχνης.

Όσοι/ες έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για την παρακολούθηση των μαθημάτων  μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες ως προς τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του κάθε τμήματος : έως την Παρασκευή 22/10/21  πρωινά καθημερινές ώρες και από Δευτέρα 25/10/21 απογευματινές ώρες 15:00- 20:00 στο τηλέφωνο 2610 – 620724

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8237 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top