Τέταρτο

78 Προβολές

Υπερασπιζόμαστε τη Γη – Ποδηλατοπορεία την Παρασκευή 5 Ιουνίου από το Πεδίον του ΆρεωςΠαρασκευή 5 Ιουνίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Στην Αθήνα, αλλά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, θα γιορτάσουμε διεκδικώντας τον φυσικό μας χώρο μέσα και έξω από τα αστικά κέντρα.

Με αφορμή τον Αντι-περιβαλλοντικό νόμο που ψηφίστηκε μέσα στην Πανδημία και παραχωρεί δασικές εκτάσεις, φυσικούς πόρους, ακόμα και προστατευόμενες περιοχές Natura 2000, στις ορέξεις επενδυτών, η SupportEarth, η ΠοδηλΑΤΤΙΚΗ Κοινότητα, οι Φίλοι Ποδηλάτου και οι ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ μας καλούν να τιμήσουμε την Ημέρα Περιβάλλοντος με μια ποδηλατοπορεία εκφράζοντας την αντίθεσή μας στον Αντι-περιβαλλοντικό νόμο.

«Δώστε το μήνυμα με συνθήματα για το περιβάλλον και την ασφαλή μετακίνηση στα αστικά κέντρα». Σημείο εκκίνησης: Πεδίον του Άρεως, Άγαλμα Αθηνάς (είσοδος επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας) στις 18:00.

Προσυγκεντρώσεις:

16:15 Ηλεκτρικός σταθμός Κηφισιά, αναχώρηση 16:30
16:45 Ηλεκτρικός σταθμός Μαρούσι, πλατεία σταθμού Αμαρουσίου
17:00 Ηλεκτρικός σταθμός Ηράκλειο, πλατεία Δημαρχείου
17:10 Άγιοι Ανάργυροι, πλατεία Αγίων Αναργύρων
17:30 Άνω Πατήσια, Αγία Βαρβάρα
17:30 Φάρος Ψυχικού, στις Ομπρέλες

* 5 λεπτά αναμονή σε κάθε στάση
* Τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και αποστάσεις ασφαλείας
*  Οι συμμετέχοντες φέρουν οι ίδιοι ευθύνη για την ασφάλεια τους στον δρόμο. Επίσης καλό είναι να έχουν μαζί τους μία σαμπρέλα για το ποδήλατο τους.
* Ενημερώστε τους διοργανωτές αν θέλετε να προσθέσετε κάποιο σημείο προσυγκέντρωσης.

Συνδιοργάνωση:

SupportEarth
ΠοδηλΑΤΤΙΚΗ Κοινότητα
Φίλοι Ποδηλάτου
ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5394 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top